Figyelem! Ezt nem hagyhatod ki!!!

Ingyenes OKJ-s képzések + havi 11 700 Ft családi pótlék! www.liaiskola.hu

Miért is csinálom?

Naponta járkálva az üzleteket, éttermeket, hivatali helyeket szomorúan tapasztalom, hogy minket vevőket egyre rosszabbul kezelnek. A nagy betűs SZOLGÁLTATÁS csak elvétve található. Ez az oldal azért született, hogy megosszuk egymás között tapasztalatainkat és így talán a rosszul teljesítőket valahogy, előbb utóbb rávegyük arra, -magyarán nem megyünk oda- hogy pozitív irányba változzanak.

Ha beszlgetni akarsz

Friss topikok

  • arturio: Hello! Hát igen az Nk CBA a hálózat többi eleméhez képest is sz*r. Mikor ideköltöztünk 5 éve, a né... (2009.05.25. 17:09) CBA Nagykovácsi
  • Arató Gábor: Sajnos a hely szűke és a megfelelő mennyiségű parkolóhelyek hiánya csak a két legkisebb probléma, ... (2008.11.13. 19:27) Legfinomabb fagylalt

Segíts nekem (Reklám)

Címkék

    HTML

    Összes McDonalds

    2007.10.03. 15:42 | Oryx_67 | Szólj hozzá!

    Én Meki hívő voltam korábban. Szomorúan tapasztaltam, hogy burkolt áremelés volt. Láttad mekkora a BigMac, mint a kutya ülve olyan kicsi lett. Hát ez nem volt szép! Hasonlítsd össze a Wopper-el, meg fogsz lepődni, és a krumplijuk is javul:)

    A bejegyzés trackback címe:

    https://szolgaltatas.blog.hu/api/trackback/id/tr63184728

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása