Figyelem! Ezt nem hagyhatod ki!!!

Ingyenes OKJ-s képzések + havi 11 700 Ft családi pótlék! www.liaiskola.hu

Miért is csinálom?

Naponta járkálva az üzleteket, éttermeket, hivatali helyeket szomorúan tapasztalom, hogy minket vevőket egyre rosszabbul kezelnek. A nagy betűs SZOLGÁLTATÁS csak elvétve található. Ez az oldal azért született, hogy megosszuk egymás között tapasztalatainkat és így talán a rosszul teljesítőket valahogy, előbb utóbb rávegyük arra, -magyarán nem megyünk oda- hogy pozitív irányba változzanak.

Ha beszlgetni akarsz

Friss topikok

  • arturio: Hello! Hát igen az Nk CBA a hálózat többi eleméhez képest is sz*r. Mikor ideköltöztünk 5 éve, a né... (2009.05.25. 17:09) CBA Nagykovácsi
  • Arató Gábor: Sajnos a hely szűke és a megfelelő mennyiségű parkolóhelyek hiánya csak a két legkisebb probléma, ... (2008.11.13. 19:27) Legfinomabb fagylalt

Segíts nekem (Reklám)

Címkék

    HTML

    CBA Nagykovácsi

    2007.10.04. 08:16 | Oryx_67 | 2 komment

    Hát erre igazán szavakat sem tudok találni. A húspultról ne is beszéljünk, olyan régi ami benne van. A többi terméknek egy része is a második világháborúból maradt, amihez remek akciós áron juthatunk hozzá. Közlekedni szinte lehetetlen a sorok között, mert állandóan pakolnak (hogy ezt miért nem nyitás előtt vagy után teszik)a sürgő-forgónak nem mondható alkalmazottak valamint személyes sértésnek is veszik ha megzavarjuk őket e tevékenységük közepette. A zöldséges áruja nem annyira rossz, de az eladó láthatóan rangon alulinal tartja, hogy megfogja a termékeket. Messze kerüljétek el!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://szolgaltatas.blog.hu/api/trackback/id/tr71185385

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Beuci 2007.10.05. 11:42:45

    Sziasztok!
    Remélem lassan mások is elkezdik nézegetni ezt a blogot rajtam kívül, mert sokunkat érdekelhet, és nem utolsó sorban hasznos informácciókat tartalmaz.
    Ha mindenki megosztaná velünk a tapasztalatait, akkor egyszerűen csk id kéne kattintani mielőtt nekiindulunk pl az okmányirodai ügyintézésnek.
    persze a jó tapasztalatok is ugyanolyan hasznosak, én pl. a világ végére is elmegyek egy jó fagyiért.
    Szóval húzzatok bele!
    De persze ne a Nagykovácsi CBA-ba, mert az történetesen én is ismerem, és ha nem életmentően muszáj, akkor be se teszem a lábam!
    Szép napot mindenkinek!

    arturio 2009.05.25. 17:09:23

    Hello! Hát igen az Nk CBA a hálózat többi eleméhez képest is sz*r. Mikor ideköltöztünk 5 éve, a néhányadik romlott tejtermék után kezdtem figyelni és rendszeresen kint hagyják hűtetlenül a tejtermékeket órákig. Gondolom, nincs idejük elpakolni :) Úgyhogy romlandót soha nem veszek, a kínálat is pocsék, az eladók flegmák - de mégis sok helyi jár ide, úgyhogy tönkremenni nem fog. Mondjuk a R.szőlősön lévő sem jobb sokkal, csak nagyobb. Én kerülöm, de a páromat nem lehet leszoktatni az akciós dolgokról :( Ja, a zöldséges kínálata is szűkös. Úgyhogy marad a drága, de legalább minőségi Kais Hűviben.
    süti beállítások módosítása