Figyelem! Ezt nem hagyhatod ki!!!

Ingyenes OKJ-s képzések + havi 11 700 Ft családi pótlék! www.liaiskola.hu

Miért is csinálom?

Naponta járkálva az üzleteket, éttermeket, hivatali helyeket szomorúan tapasztalom, hogy minket vevőket egyre rosszabbul kezelnek. A nagy betűs SZOLGÁLTATÁS csak elvétve található. Ez az oldal azért született, hogy megosszuk egymás között tapasztalatainkat és így talán a rosszul teljesítőket valahogy, előbb utóbb rávegyük arra, -magyarán nem megyünk oda- hogy pozitív irányba változzanak.

Ha beszlgetni akarsz

Friss topikok

  • arturio: Hello! Hát igen az Nk CBA a hálózat többi eleméhez képest is sz*r. Mikor ideköltöztünk 5 éve, a né... (2009.05.25. 17:09) CBA Nagykovácsi
  • Arató Gábor: Sajnos a hely szűke és a megfelelő mennyiségű parkolóhelyek hiánya csak a két legkisebb probléma, ... (2008.11.13. 19:27) Legfinomabb fagylalt

Segíts nekem (Reklám)

Címkék

    HTML

    Wellness fürdő Esztergom

    2007.10.11. 12:15 | Oryx_67 | Szólj hozzá!

    Sziasztok, szerencsére azért jókat is tudok írni. Itt van például az esztergomi Aquasziget.

    Viszonylag új építésű, minden található benne amit ma elvárhatunk egy ilyen szolgáltatástól. Nyáron külső csuszdák és több medence is található. Nincs megnyugtatóbb és szebb látvány mint, így ősszel egy szép estén az egyik külső medencében (36-38 fok) feküdni a hátunkat maszíroztatni és közben a gyönyörűen kivilágított Bazilikát nézni. Tessék kipróbálni! Délután egyébként 16- órától olcsóbb a jegy is és hétközben csak páran vannak ebben az időben. Szuper! Egyetlen negatívum, hogy a parkolásért fizetni kell mindenhol Esztergomban, íg a SPA saját parkolójában is, igaz itt némi kedvezményt kapunk.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://szolgaltatas.blog.hu/api/trackback/id/tr16193241

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása